academy
academy
  • INFINITI приступає до планової ротації інженерів між автомобільними і гоночними підрозділами INFINITI і команди Renault DP World F1® Team.
  • Сім інженерів «Академії» продовжували роботу під час періоду самоізоляції, беручи участь в тому числі в проектах пов'язаних з допомогою постраждалим від пандемії.
academy

Сім інженерів «Академії INFINITI» завершили перші шість місяців практики на тлі подій що не мають аналогів, пов'язаних з пандемією коронавируса COVID-19, і тепер замінюють один одного на робочих місцях в техцентрі INFINITI в Кренфілді і базі Renault DP World F1® Team в Енстоуні.

Незважаючи на обмеження, викликані пандемією, всі учасники «Академії» продовжували віддалену роботу, залишаючись в постійному контакті з наставниками і менеджерами програми. Деякі інженери навіть взяли активну участь в проекті Renault Sport Racing по розробці апаратів штучної вентиляції легенів - реальної допомоги постраждалим від коронавируса.

«Безумовно 2020 рік став особливим роком для всіх нас. Ми по-справжньому пишаємося учасниками проекту «Інженерної Академії INFINITI», які в таких непростих умовах не тільки залишалися сфокусованими на вирішенні своїх професійних завдань, а й знайшли час і можливості докласти талант і здібності на допомогу тим, хто її найбільше потребує».

Томассо Вольпе, директор з глобальних гоночних активностей Nissan Motor Co. Ltd.