INFINITI QX50

INFINITI QX50, створений на абсолютно новій платформі - це преміальний середньорозмірний позашляховик, що поєднує передові технології, чудовий дизайн та самий просторий в класі салон.

INFINITI QX50

Аеродинамічний вивірений і при цьому ефектний дизайн розвиває стиль концептуальних моделей QX50 Concept і QX Sport Inspiration, що привносять в сегмент преміальних SUV нове прочитання фірмового дизайнерського почерку Powerful Elegance ( «Могутня елегантність»). Поєднуючи статуру позашляховика з раціональною компоновкою, рельєфні лінії з впізнаваними елементами фірмового стилю INFINITI, екстер'єр INFINITI QX50 це наочний приклад найвищого професіоналізму дизайнерів INFINITI, що створили автомобіль істинно преміальної якості.

INFINITI QX50

Неперевершений простір, артистичне використання висококласних оздоблювальних матеріалів і бездоганну якість виготовлення роблять салон QX50 затишним, зручним та одночасно мультифункційним. Орієнтуючись на потреби водія, новий QX50 пропонує ряд технологій, що значно полегшують управління і підвищують безпеку руху, в той час як його стильний та розташовуючій до релаксації інтер'єр відповідає потребам і водія, і пасажирів.