INFINITI QX50 NEW

Новий INFINITI QX50 можна сміливо назвати самим технологічно просунутим автомобілем бренду за всю історію.

Детальніше про модель

QX50 успішно поєднує в собі головні цінності, за які INFINITI люблять і цінують у всьому світі. Це в першу чергу неповторний дизайн, передові технології і неперевершена динаміка. Завдяки абсолютно новій платформі QX50 забезпечує вражаючий рівень простору, комфорту і ефективності в сегменті преміальних кросоверів.

ProPILOT Assist INFINITI QX50

Технологія ProPILOT Assist, доступна на новому INFINITI QX50, значно підвищує безпеку особливо при русі по односмуговій дорозі і включає дві підсистеми: Lane Keep Assist, яка утримує автомобіль в центрі обраної смуги і активний круїз-контроль (Advanced Intelligent Cruise Control), що підтримує безпечну дистанцію до автомобіля, що йде попереду.

Детальніше

«Безпека наших клієнтів традиційно в числі головних пріоритетів INFINITI. У числі інноваційних систем, доступних на новому QX50, потрібно особливо відзначити ProPILOT Assist, яка приходить на допомогу, коли це дійсно потрібно і значно підвищує загальну зручність експлуатації автомобіля, - підкреслив Джефф Поуп віце-президент INFINITI Americas. - Нам особливо приємно, що заслуги INFINITI в створенні одних з найбезпечніших автомобілів світу оцінила настільки поважна організація як NHTSA».